„Ano, v každém vztahu jsou mráčky a ani nám s Kubou se po čtyřech letech nevyhnuly. Momentálně bydlíme odděleně, ale to je i kvůli našemu pracovnímu zaneprázdnění. Jakub denně dojížděl na tréninky do Teplic, i pro něj to bylo hodně náročné,“ přiznala před časem Super.cz modelka Nikol Švantnerová.

V posledních dnech je ale jejich vztah, zdá se, zachráněn. „Netřeba slov, prostě my, jednoduše láska,“ napsala si Nikol k fotografiím, které umístila na sociální síť. Na nich je se svým přítelem Jakubem Horou, se kterým měla procházet krizí.

#nowordsneeded ❤️ #love

Fotka zveřejněná uživatelem Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova),Lis 21, 2016 v 5:00 PST

Modelka na focení dokonce oblékla svatební šaty a do ruk vzala kytičku. Některé její fanynky si proto myslely, že se jedná o svatbu, Nikol ale jasně vysvětlila, že vše proběhlo v rámci focení.

L❤️VE #justUs #simplyLove

Fotka zveřejněná uživatelem Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova),Lis 22, 2016 v 8:47 PST

Krize mezi fotbalistou a modelkou není prvně. Jen půl roku po vítězství v České Miss jí došla trpělivost, když se dozvěděla, že si její fotbalista domlouvá sex s jinými holkami. Rozešla se s ním, ale vydrželo jí to jen měsíc. Odpustila mu a znovu se dali dohromady.

Fotogalerie
27 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Loňská Česká Miss Nikol Švantnerová už nemusí mlčet! O nedostatku peněz, práce i strachu! Markéta Reinischova, Jan Jedlička