„S přibývajícím věkem jsem paradoxně pozitivnější. Nejtěžší to pro mě bylo tak kolem šestadvacátého roku, kdy jsem nevěděla, čí jsem. Ale nabralo to dobrý směr, naštěstí jsem kolem sebe vždy měla skvělé lidi,“ řekla ČTK.

Zpěvačka je známá tím, že nemluví na veřejnosti o svém soukromém životě. I v tomhle ohledu podle svých slov prožívá dobré období. „Není pro mě přirozené mluvit o detailech, ale vše je naprosto v pořádku. Trochu jsme se bála, že když se mi bude dařit v hudbě, nebude se dařit v osobním životě, ale řekla jsem si, že to nechám být a budu žít to, co je. A přítomnost mě činí šťastnou,“ uvedla.

Langerová zahájila ve slovenském Ružomberku sérii vystoupení, která vyvrcholí třemi koncerty nazvanými Na vlně radosti. „Zazní tam nová píseň Hvězda, která je o přání. A já si asi nejvíce přeju, aby si lidé dokázali přát a jít za tím svým cílem a nebáli se toho,“ podotkla. „Hlavním důvodem uspořádání koncertů je, že to budou dva roky od vydání alba Na Radosti, prožíváme krásné období, plus se to spojilo s mými narozeninami. Přišlo mi důležité poděkovat muzikantům a společně oslavit, že můžeme tvořit a pracovat společně,“ dodala.

První vítězka soutěže Česko hledá SuperStar Langerová působí na profesionální hudební scéně 12 let. Její debutové album Spousta andělů vyšlo v roce 2004 a prodalo se ho přes 100.000 kusů. Přiznává, že svého času uvažovala o odchodu ze scény. „Neuměla jsem se postavit okolí, naštěstí jsem u sebe měla bráchu Nikolu v roli manažera. Museli jsme se naučit dělat to, co chceme my, a ne to, co chtějí ti druzí. Ale to bylo po SuperStar. Po vydání alba Dotyk v roce 2007 už jsme věděla, že mám na čem stavět,“ sdělila.

Fotogalerie
29 fotografií