Petru loni v únoru postihlo krvácení do mozku. Po dvou týdnech na JIP se v domácím léčení vracela do běžného života. Úplně přestala pracovat, protože její tělo by takový zápřah nezvládlo, a na plný úvazek se stala ženou v domácnosti.

 „Už nejsem tak unavená, jak jsem byla první měsíce. Žiju normálním životem, akorát můj mozek zestárl. Cítím se na třicet, ale mozek mám jako pětapadesátiletí. Mám výpadky krátkodobé paměti. Ze začátku jsem z toho byla špatná, ale už jsem si zvykla a mé okolí snad taky,“ svěřuje Petra v talk show Markéta dráždí celebrity.

A jak že se výpadky projevují? „Třeba během jednoho dne zavolám kamarádce čtyřikrát stejnou věc, popletu si dny a časy schůzek. Takže buď přijdu o pár hodin, ale i o týden dřív, nebo později. Hodně se mi pletou čísla,“ dodává Paroubková.

Dřív se živila jako tlumočnice, ale i s tím je víceméně amen. „Občas něco přeložím, ale jak už jsem řekla, hlava to nedává tak, jako dřív...“ krčí rameny sympatická blondýnka.

A tak veškerý čas věnuje své dceři a manželovi. Celé léto byla ve svém druhém domově v Řecku. Jednou by se tam chtěla přesídlit natrvalo, ale zatím to kvůli práci manžela nejde.

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková: Po mozkové příhodě mám výpadky paměti! Pletu si čísla a dny! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
32 fotografií