„Nechci se k tomu vyjadřovat. Jsi zasnoubený ty? Ne? Tak vidíš. Pro mě je důležité, aby ses jednou zasnoubil ty,“ odsekl novinářům Sportu a Aktuálně.cz Jaromír Jágr na dotaz ohledně jeho zásnub s Veronikou Kopřivovou, se kterými přišel web Extra.cz.

Podle něj Jágr nejen že Veroniku požádal o ruku, ale také zakoupil byt v Česku, kde by po ukončení své hokejové kariéry chtěl začít hnízdit, založit rodinu a mít s Verčou kupu dětí.

Blondýnka ohledně této informace zatím mlčí. Nevyjadřuje se ani na svém Instagramu, kde v posledních týdnech sdílí okamžiky ze svého života opravdu poctivě. Její poslední příspěvek se týkal hlavně zdravého životního stylu, potravin a léků. O zásnubách nepadlo ani slovo. Na jedné z fotografií na Instastories má modelka sice prstýnek na prsteníčku, je to ale pouze obyčejný kroužek.

Že by byla opravdu tak skromná a spokojila se s tak „chudým“ zásnubákem bez diamantu?! Nebo jde o prsten z její vlastní sbírky? Na ostatních fotkách Veronika ale prstýnek nemá. O co tady tedy jde? Kdo ví... Zatím se blondýnce zkrátka žádný diamant na prsteníčku nezaleskl...

VŠE O VZTAHU KOPŘIVOVÉ A JÁGRA NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
63 fotografií