„Objevilo se tady v úterý a evidentně patří někomu, kdo se za okny léčí,“ myslí si personál ústavu. V pavilonu pro nejtěžší případy je krásná modelka hospitalizována od poloviny října, jediná známá verze jejího příběhu zatím mluví o psychickém kolapsu po náhlé ztrátě sponzora její chystané výstavy.

Jandová leží v jednom z pokojů v přízemí pavilonu číslo 27, kde jsou pacienti 24 hodin denně pod kontrolou, televizi a mobilní telefon smí používat jen pod dohledem lékaře v určený denní čas.

V září, nedlouho před zhroucením, Blesk Jandovou přistihl s fešákem ve voze BMW. Tehdy tvrdila, že je to jen kamarád a je po rozchodu se zlatníkem a lovcem modelem Robertem Hájkem (48) sama. Nakreslil pro ni srdce do listí její bývalý partner? Nebo nový ctitel, který by křehké modelce s raněnou duší byl rád na blízku?

Vzkaz z Bohnic: Žiju a tvořím!

Modelka zveřejnila včera na sociální síti fotografii s tímto vzkazem pro fanoušky: „Žiju a tvořím! Těším se a těšte se i vy, bude to paráda! A děkuju vám všem za podporu, květiny, dopisy, jste skvělí!“

Fotogalerie
54 fotografií