„Začala bych z jiné strany,“ uvedla v rozhovoru pro Blesk Ivana Tykačová a rozhovořila se o svém osobním životě a o chvílích, které pro ni a její děti nebyly zrovna jednoduché. „Řekla jsem, že hodně žen potřebuje pomoci. Podle mě to vyplývá i z rozvodovosti, která v Praze přesahuje 50 procent. I já jsem se rozváděla, proto moc dobře vím, že když žena zůstane s dětmi sama, je to nejen psychicky těžko zvladatelná situace, ale navíc se potýká i s ekonomickými problémy,“ vysvětlila.

Video
Video se připravuje ...

Manželka miliardáře Pavla Tykače Ivana: Zapomněla dceři zaplatit obědy ve škole! Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Ivana byla nucena rychle se postarat nejenom o sebe, ale i o své potomky. „Měla jsem tři děti. Rozváděla jsem se, když mi bylo třicet. Tehdy jsem podnikala se svým bývalým manželem, a vzhledem k tomu, že jsem odcházela já, tak jsem o to podnikání přišla. Musela jsem se proto postavit sama na vlastní nohy,“ uvedla.

Podle Tykačové to nebylo jednoduché období ani pro ni, ani pro její děti. „Tak samozřejmě to bylo náročné, když máte tři děti a místo peněz spíše dluhy,“ řekla. Vše se však nakonec v dobré obrátilo a našla toho pravého právě v bohatém podnikateli Pavlu Tykačovi, který plní to, co milované ženě na očích vidí. Momentálně se chystá na její 50. narozeniny. „Chtěla bych jet s celou rodinou do Himaláje. A protože můj muž je sportovec, tak si myslím, že to jako dárek asi dostanu,“ dodala Ivana.

Video
Video se připravuje ...

Blesk vyzpovídal manželku uhlobarona Pavla Tykače Ivanu: Za co nejvíc utrácí? Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Fotogalerie
6 fotografií