Felix Slováček Markétě Mátlové její album pokřtil, jeho milenka Lucie Gelemová jí jako dárek namalovala obraz s jejím portrétem. Mladice se od slavného saxofonisty na večírku nehla ani na krok a hlasitě se smála každému jeho vtípku.

Mohla na něm oči nechat a s hlavou vztyčenou si užívala, že je po jeho boku. Slováček naopak vedle ní vypadal nabuzeně. „Co bych si já v mém věku měl odpírat. To bych byl úplný blázen. Všichni mí kamarádi v mém věku vypadají špatně, nemůžou vzít ani tenisovou raketu, nemůžou nic. Jsou hotoví. A já se cítím dobře a teď mám ještě pár let života před sebou, tak si to chci užít po boku krásné mladé ženy. Navíc ta žena mě miluje a já ji respektuju,“ nestyděl se přiznat pro Blesk.cz v show Markéta dráždí celebrity.

Po čtyřiceti letech manželství s Dádou Patrasovou se tedy rozhodl dožít s mladou výtvarnicí, která mu rozvrátila rodinu.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
12 fotografií