Ach, ta láska nebeská... Karolína Plíšková a Michal Hrdlička se rozhodli nedělní poledne zpříjemnit obědem na Staroměstském náměstí na střeše jedné z restaurací. „Nedělní oběd,“ napsal šťastný Hrdlička k fotce, kde Plíšková hledí ze střechy dolů na Staroměstské náměstí.

Dvojice se vyfotila i společně. Karolína usedla Michalovi na klín a šlo vidět, že jsou oba rádi, že můžou být zase spolu. I když bylo v neděli zataženo a byla zima, Hrdlička s Plíškovou na to ani nepomysleli. V bundě, kabátu a s láskou jim bylo krásně.

Vztah Karolíny Plíškové a Michala Hrdličky si už za poměrně krátkou dobu svého trvání prošel různými nepříjemnostmi. Ani tak se ale pár nerozešel. „Beru to jako nejvážnější vztah, který jsem kdy měla. Měli jsme pár…, jak bych to nazvala…, vlnek. Ale nikdy jsme se nerozešli,“ řekla před časem Plíšková Magazínu Dnes.

👱‍♀️

Fotka zveřejněná uživatelem Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Říj 9, 2016 v 5:49 PDT

Sportovkyně narážela na aféru, která se stala na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se Hrdlička nezřízeně opil a ve Finlandia stanu laškoval s jinými ženami, osahával je a došlo také na polibky. K ránu ho jeho ochranka musela odtáhnout do hotelu a při cestě se bývalý moderátor ještě stihl vymočit u kontejnerů na ulici.

Fotogalerie
32 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička na baru Blesk TV