Soutěž Česká Miss bude pokračovat a již ročník 2017 se představí v úplně nové podobě. Nově soutěž povedou partneři Martin Ditmar a Eva Čerešňáková, kteří se společně s dalšími investory rozhodli soutěž Česká Miss zachránit, stojí ve zprávě o změně vlastníka.

„V posledních letech totiž nejznámější česká soutěž krásy ztrácela prestiž, kterou si zaslouží a s jakou je spojena v mnoha jiných státech. Ing. Marcela Krplová a Bc. Lucie Volná byly odvolány ze statutárních orgánů společnosti a funkcí ředitelek, stejně jako Michal Škvára,“ stojí v oficiálním oznámení.

Tak bohatá ale misska Eva Čerešňáková není. Podle serveru Super.cz jí s koupí České Miss pomohl její movitý přítel a podnikatel Martin Ditmar. Čerešňáková tak bude korunovat novou královnu krásy přesně deset let od chvíle, kdy sama zabodovala ve stejné soutěži.

„Intenzivně pracujeme na novém konceptu a brzy bude detailněji představen na tiskové konferenci. Česká Miss 2017 bude úplně jiná, atraktivnější, zábavnější a s mezinárodním přesahem. Součástí soutěže bude i výraznější charitativní zaměření,“ uvádí Eva Čerešňáková, dnes už výkonná ředitelka soutěže.

Českou Miss před dvěma lety koupila od původní majitelky Michaely Maláčové Marcela Krplová. Ta teď ale svůj podíl prodala. „Je to pro mě novinkou. Dění v České Miss již nějakou dobu nesleduji. Pokud bude soutěž řídit Eva Čerešňáková, tak jí přeji upřímně hodně štěstí,“ vzkázala přes Blesk.cz Čerešňákové první majitelka Michaela Maláčová.

Modelka to ale nebude mít lehké. Televize Prima totiž odmítla pokračovat s Českou Miss ve vysílání soutěže krásy a zatím není známo, která televize se toho ujme. 

Fotogalerie
12 fotografií