„Říkala mi, že se s nějakým zhoubným nádůrkem potýkala už v mládí. Tehdy to ale dopadlo všechno dobře. Co to ale bylo, nikdy neřekla a já se neptal,“ svěřil Blesku její blízký přítel s tím, že když Evě loni na podzim našli bulku v tříslech, bylo jí naprosto jasné, s jakou bestií má tu čest. „Ve snu by ji ale nenapadlo, že se jí nádor objeví na mozku!“ dodal náš zdroj.

Před rokem se Dařina kamarádka a manažerka cítila ve dne v noci unavená. „Byla jsem pořád podrážděná. Bolela mě neustále záda, a tak jsem to začala řešit na úrovni čínské medicíny, východní a evropské. A vůbec nic mi nepomáhalo,“ říkala Skallová v rozhovoru pro web Pluska.sk. Ze zoufalství se objednala u fyzioterapeuta. Když jí párkrát pohnul nohou, zjistil, že má v tříslech nějakou bulku. „Tak jsem šla na sono, potom na cétéčko a už jsem se vezla,“ vzpomínala.

Eva začala podstupovat chemoterapie. Během pár měsíců jí lékaři ale objevili ještě nádor mozku, což znamenalo další chemoterapie. Občas se Skallové ulevilo a zdálo se, že nad prokletou chorobou vítězí, pak ale rakovina ukázala svou zákeřnou sílu. Poslední světlé chvíle Eva zažila letos v létě, chemoterapie dokonce přestala podstupovat, měla dobrou náladu a cítila se silnější a vůbec celkově dobře.

Přestože Eva věděla, že nemá vyhráno, snažila se myslet pozitivně. „Budu bojovat až do konce. Odejdu zvesela,“ zdůrazňovala. „Před týdnem byla ještě bezvadná. Nikdo netušil, že nádory na mozku se opět ozvou, a už smrtelně,“ dodal smutně blízký přítel.

Fotogalerie: Manažerka Dary Rolins (†36) prohrála boj s…
35 fotografií

Dara se o smrti kamarádky dozvěděla na dovolené s dcerou v Emirátech. Hluboký zármutek vyjádřila prostřednictvím sociálních sítí, kam umístila poslední společnou fotografii s Evou se slovy: „Je mi hrozně. Hrozně mi chybí. Můj otec Evinku zbožňoval. Jsou nahoře spolu… A pijou víno.“ Daru opustil tatínek Dušan Rolinec (†68) letos v květnu. Postihla ho náhlá mozková příhoda.

Strach o Vlasáka

Dara je zničená. Nejen že jí v úterý zemřela na rakovinu kamarádka Eva, ale před pár dny našli znovu nádor v hlavě jejímu exmilenci, »trenýrkovému králi« Petru Vlasákovi (42). Nádor lékaři objevili ve stejném místě jako před deseti lety, tento je ale o něco menší.

Fotogalerie
49 fotografií