V nedělním díle úspěšné show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas vyrazila divákům a porotě dech jako H. P. Baxxter (52) z německé kapely Scooter. Na první pohled by se řeklo, že Markéta Procházková nemá s německým muzikantem nic společného, avšak ani křehká zpěvačka není žádné neviňátko. Markéta tak trochu klame tělem! Zpěvačka zlomila srdce hned dvěma mužům z českého showbyznysu.

S muzikálovým zpěvákem Tomášem Savkou strávila dlouhých šest let, ale dlouhodobé soužití bohužel neskončilo před oltářem, nýbrž rozchodem. Podle Markéty mezi nimi vyprchala láska. „Dodnes jsme nejlepší kamarádi. Rozchod jsme nesli špatně my i naše okolí, ale prostě partnerská láska vyprchala,“ řekla zpěvačka deníku Aha!.

Druhým mužem, kterému zlomila srdce, je Jan Meduna. S hvězdou krimi seriálu Případy 1. oddělení chodila osm měsíců. „Honzíka jsem potkala v době klidného období. Ale zjistili jsme, že jsme víc kamarádi než partneři,“ tvrdí Markéta.

V současné době žije s tanečníkem Davidem Schimmerem (35) a zdá se, že našla toho pravého. S tanečníkem, který kromě tance vystudoval i práva, žije už dva roky. „Jsme spolu už dva roky a jsme zamilovaní,“ přiznala Markéta deníku Aha!.

Pár se seznámil v Divadle Kalich na Slovensku. „Na Markétě se mi kromě vzhledu, který je ideální, líbí hlavně to, že je moc hodná,“ řekl o své partnerce deníku Aha! David, který by si měl svou lásku pořádně hlídat. Markéta je čím dál víc populárnější a stojí na ni celá řada nápadníků! „Občas mi někdo napíše na Facebooku, pozve mě na rande. Nemám sice moc času, ale snažím se odepisovat. Vždy se omluvím, že jsem šťastně zadaná,“ svěřila se Markéta a přiznala, že ji nesmírně těší zprávy od žen. „Píšou mi, že mi fandí, že jsem jim sympatická, to je super, ženy musí držet spolu,“ dodala lamačka mužských srdcí.

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas naleznete: ZDE!

Fotogalerie
22 fotografií