Na hereckou dráhu se Nedvěd nechystá. „Byla to premiéra a také derniéra současně. Měl jsem sedmdesáté narozeniny a dal jsem si tuhle herecko-pěveckou příležitost k nim jako dárek. A nejen sobě, ale i své manželce, která miluje Ordinaci a sleduje s napětím, co se v ní všechno děje,“ přiznal Nedvěd.

Jana Nedvěda budete moct na televizních obrazovkách vidět už před Vánoci v sedmistém díle. Natáčel v kostele svatého Petra a Pavla v Říčanech. Žádnou cizí roli nedostal, hrál sám sebe a zazpíval písničku Kohout.

I když Nedvěd tvrdil, že to bylo poprvé a naposled a že už dál hrát nebude, tak by se přeci jen ještě nechal přemluvit. „Jo, jednu výjimku bych ovšem asi přeci jen udělal. Kdybych hrál s panem Rychlým. S ním bych hrál pořád. Je strašně moc charismatický. A kdyby mě oslovil, že napsal scénář seriálu, okamžitě kývnu a jdu s ním do toho. Jen nevím, jestli by on chtěl se mnou točit,“ směje se Nedvěd.

Rychlý na jeho slova ihned reagoval. „Až napíšu seriál, tak mu roli dám. A on na oplátku si zase se mnou zazpívá. Zkusili jsme spolu duet a šlo nám to. Takže budoucnost ukáže a možná vystoupíme jako skupina Rychlý Nedvěd.“

Uvidíme, zda se někdy skupiny Rychlý Nedvěd dočkáme. Každopádně se jim hrálo skvěle a úsměvy rozhodně nešetřili.

Fotogalerie
20 fotografií