Krásná Julie Pazderka se s rakovinou utkala na podzim roku 2012. Po dvou operacích a sérii chemoterapií to vypadalo velmi nadějně. Ale nemoc se ještě dvakrát vrátila, letos na jaře ve velmi agresivní podobě, a i přes včasnou léčbu se Julii nepodařilo zvítězit. Minulý týden v pátek 2. září zemřela.

Poslední rozloučení proběhlo v kostele v Čáslavi, kde se narodila a kde žije její rodina. Bílá rakev byla obložena věnci a květinami. Přátelé jí z fotek udělali dvě tabla, která umístili na lavičku před kostelem. Jedna její fotka byla i přímo u vchodu do kostela.

Smuteční obřad trval hodinu. Po skončení vynesli rakev s ostatky Julinky z kostela do auta, které je odvezlo. Rakev nesl otec a bratr Julie, maminka šla za ní a usedavě plakala.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb krásné modelky Julie (†26): Rakev nesl otec s bratrem, maminku podpírali Blesk TV

Tvrdý a krátký život krásné Julie

Před čtyřmi roky se Julii otočil život vzhůru nohama. Lékaři měli podezření, že trpí rakovinou. Ona ale měla těsně před státnicemi. „Věděla jsem, že v den, kdy mám státnice, budu vědět výsledky vyšetření. Nechtěla jsem ale zkoušky odkládat. Byla jsem naučená a řekla jsem si, že nemůžu umírat s tím, že nemám hotovou školu. Nemám ráda mít věci rozdělané,“ řekla tehdy Blesku Julie.

Týden poté, co se z Julie stala úspěšná absolventka vysoké školy, přišla první chemoterapie v motolské nemocnici. „Od začátku jsem věděla jedno. Nechci umřít a nechci, aby mi vzali reprodukční orgány,“ svěřila se Julie, která prodělala dvě operace a sérii chemoterapií.

Vše vypadalo velmi nadějně a Julie si plánovala, že se do světa modelingu vrátí. Jenže osud s ní měl docela jiné, mnohem krutější plány a zákeřná nemoc se vrátila ještě dvakrát. Bohužel třetí boj už Julinka nevyhrála.

Fotogalerie
24 fotografií