I velký Jaromír Jágr má někdy pochyby. A pokud je suverén na ledě, mimo něj už tak sebejistý být nemusí. Hlavně když jde o jeho nynější vztah s Veronikou Kopřivovou. Jágr pomýšlí i na rodinu, strachuje se ale, že nebude pro Veroniku dost dobrý.

„Nechci to svádět na rodiče, ale já jsem to nikdy neviděl u táty a můj otec byl neskutečnej táta. Dělal všechno pro to, aby zabezpečil rodinu, ale zase mu nezbývalo moc času na moji mámu. Máma je neskutečnej dobrák, když to vidím, že s tátou vydržela. Otec je neskutečnej chlap, neskutečnej táta, ale nemyslím si, že je to stoprocentní partner.

Takže věci jako přinést kytku domů, obejmout mámu, to u nás tak často nebylo. Takže já jsem to neměl kde vzít, ale já se zlepšuju. Neznamená, když je někdo dobrej člověk, že také bude dobrej partner,“ svěřil se Jágr v rozhovoru pro Topstar Magazín.

Fotogalerie: Jarda Jágr se vrátil do Česka
10 fotografií

Veronika nezůstává pozadu a také upozorňuje na svoje vlastní chyby: „Jsem taková prostořeká, hubatá, někdy je to dobře, někdy není. Přinese to pár nepříjemností, ale já si myslím, že je to jedna z věcí, kterou na mně má Jaromír rád, protože lidi mu jen tak něco neřeknou. Spíš ho plácají po ramenou a my všichni občas potřebujeme, aby nám někdo dal nějakou kritiku.“

Umí být i pořádně přísná, když na to přijde a Jaromír to nemá vždycky jednoduché. Přesto je ale pár velice zamilovaný. Veronika prozradila, co má na Jardovi nejraději:

„Když se doma uvolní. On má často tu pózu, kterou musí mít. Pak když doma děláme kraviny a fakt se od srdce smějeme, tak to jsou asi ty nejhezčí okamžiky. Ty mě naplňují. Pak na něm mám ráda i jeho kudrnatý vlasy. To bych nikdy neřekla, nikdy jsme neměla ráda dlouhý vlasy, někdy má přezdívku kudrnáč.“

Co dalšího Jaromír a Veronika prozradili o svém vztahu, uvidíte už dnes večer ve 21.30 na Primě.

Fotogalerie: Jaromír Jágr to je šlágr! Jeho 44 nej fotek
44 fotografií

Fotogalerie
28 fotografií