Podívat se na novou tvář Elite Model Look přišla sexbomba a moderátorka TV Prima Eva Perkausová v doprovodu svého kolegy Tomáše Krause. „Přilákala mě hlavně móda,“ uvedla sympatická blondýnka. „Holky jsou tak štíhlé, jak by pro vykonávání modelingu měly být, osobně se mi to ale moc nelíbí. Sama bych se do žádné takové soutěže nepřihlásila, nemám k tomu vhodné proporce,“ dodala Eva, která se s Tomášem Krausem vodila za ručičku a proběhly i nějaké ty pusinky. Že by nový pár českého šoubyznysu?

Eva oblékla šaty béžové barvy, které obepínaly její sexy tvary. A nebyla jediná, kdo zvolil odvážnější model. Herečce Ivě Pazderkové v průhledném černém modelu například mohli přítomní hosté zhodnotit její spodní prádlo a módní návrhářka Beata Rajská zase předvedla, že má stále luxusní postavu. V šatech se jí zřetelně rýsovaly její vnady. V odvážných šatech se však objevilo daleko více žen, které najdete v naší galerii.

Video
Video se připravuje ...

Vítězka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Eva Klímková (18): Chci se vrátit do školy! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Nesměla chybět ani Veronika Hejlíková s manželem Lukášem Hejlíkem nebo světové topmodelky Linda Vojtová, Zuzana Stráská nebo Michaela Kociánová. „Udržuji se hlavně sportem a zdravou stravou,“ svěřila se Míša s receptem na ideální postavu. Zuzana Stráská zase poslala všem začínajícím modelkách radu. „Hlavně ať jsou samy sebou, pozitivní a komunikativní,“ uvedla a zavzpomínala, že se v modelingu kdysi setkala s anorexií. „Bylo to u předvádění Dolce Gabana. Tu slečnu jsem sledovala, to se přiznám,“ dodala.

Vítězkou Elite Model Look se nakonec stala dcera exministra obrany Jaroslava Tvrdíka Jana. Její tatínek byl vyhlášení přítomen a šlo vidět, že je na svoji dceru náležitě pyšný!

Fotogalerie
41 fotografií