I když herečka pochází z východoslovenské obce Hlinné, svatba se konala v Dolanech u Hlinců na Plzeňsku. Proběhla v romantickém kostelíčku sv. Petra a Pavla v údolí řeky Mže (Berounky), zcela osamoceném a stojícím uprostřed polí, v malebné přírodě. Veselka se nesla ve velmi romantickém duchu a v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel.

„Já osobně na svou veselku plánuju bláznivější model,“ přiznala před časem herečka Andrea Kerestešová, dnes už Růžičková. „Taky bych chtěl výraznější oblek. Ovšem zaujal mě dřevěný motýlek,“ přidal se tehdy partner Mikoláš Růžička. A oba dva své představy naplnili.

O víkendu se Kerestešová stala vdanou paní v bílomodrých šatech z dílny Sophistic by Veronika, které pomáhala navrhovat. Mikoláš zase k modrému obleku oblékl světlé tenisky a ponožky s puntíky.

Po svatbě Kerestešová s Růžičkou podle informací iDnes.cz odjeli do Toskánska na svatební cestu. V Itálii zamilovaní novomanželé společně stráví týden. Jelikož herečka velmi ráda a dobře fotí, o fotky z jejich líbánek jistě nepřijdeme.

Fotogalerie
38 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta Andrea Kerestešová: Další utajená veselka? MARKÉTA REINISCHOVÁ, JAN JEDLIČKA, JAROSLAV BOUDA