Když bylo Martinovi čtrnáct let, jeho život se otočil naruby. Jeho matka Eva Chobotová-Suchánková (✝41), která byla známá umělkyně – malířka, si sáhla na život. „Nevím, co za tím bylo, ale když Martinovi bylo čtrnáct, Eva spáchala sebevraždu. Oběsila se,“ řekl Super.cz zdroj z Dobřichovic, kde do té doby rodina spokojeně žila v luxusní vile. „Našel ji prý jeden ze synů v hale,“ dodal informátor.

Eva po sobě zanechala dva syny, Martina a staršího Františka. Dva roky před dobrovolnou smrtí se rozvedla s jejich otcem Zdeňkem, který byl majitelem autoškoly. „Tvrdilo se tu o jeho konci všelicos, ale každopádně už také nežije,“ řekl zdroj. O Evině smrti dokonce informoval Informační list Dobřichovic. „Vedle úspěšné dráhy umělecké byl v posledních letech její soukromý život poznamenán velkou nepřízní osudu, která vyústila v její předčasný odchod ze života,“ stálo v něm.

Martin s Františkem se tedy velmi brzy museli postarat sami o sebe. Neměli rodiče, kteří by o ně pečovali nebo jim jakýmkoliv způsobem pomohli. Možná také proto Martin Chobot vystupuje jako rozumný a pokorný mladý muž.

Fotogalerie
21 fotografií