Zdeněk Troška se netají tím, že v osobním životě před ženami upřednostňuje muže. Ale přesto vedle sebe nastálo žádného nesnese. „Víte, jsem natolik slušný, že kdyby tady byl můj partner, tak ho všem představím. Problém je, že žádného nechci, jsem už ve věku, kdy nesnesu nikoho nastálo vedle sebe, natož doma. Jsem neustále obklopen lidmi, a tak jsem šťastný, že aspoň doma jsem sám a mám klid,“ řekl Blesk.cz po premiéře snímku režisér.

„Tím nechci říct, že nemám rád lidi, mám, ale někdy je jich okolo mě moc. Na ulici mě pořád někdo zastavuje a chce fotku, podpis. Leckdy je to únavné,“ dodal Troška, který nechyběl na afterparty v klubu Lávka.

A zatímco herci a kolegové z filmu popíjeli víno, Zdeněk se dožadoval rajčatové šťávy. „Alkohol nepiju, protože mi nechutná. Víno mi nechutná a po pivu spím. Když už to musí být, tak si dám beton, malého panáčka becherovky a půl litr toniku. U toho vydržím celý večer,“ směje se Zdeněk, který se chystá na natáčení pohádky.

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Troška: Rozhádal jsem se s Novou! Kvůli penězům! Tak jsem utekl jinam! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
15 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Troška se netají, že je gay: Ale proč nemá partnera? Markéta Reinischová, Jan Jedlička