Nejenom že hodně zhubla, ale i se celkově cítila líp. „Zkusila jsem tříměsíční detoxikační kůru, kdy jsem neměla ani kapku alkoholu. Bylo mi o hodně líp, navíc jsem podstatně zhubla, takže jsem u toho zůstala. A musím říct, že mi čistá hlava dost vyhovuje. Sem tam si dám skleničku vína, které pomalu cucám, protože s tou panickou poruchou nesmím pít alkohol rychle, abych se hned neopila a nebylo mi zle,“ svěřila se v rozhovoru pro týdeník Téma Debbi.

To, že trpí psychickou poruchou, se dozvěděla, až když navštívila oddělení v Bohnicích. 

Nejhorší bylo, že jsem vůbec netušila, co se se mnou děje. Tehdy jsem se svěřila mámě, která mě vzala do Centra krizové intervence v Bohnicích. Tam mi vysvětlili, že s největší pravděpodobností trpím touto poruchou a že to není nic hrozného, že jí trpí asi sedmina populace. V tu chvíli se mi ulevilo, protože jsem konečně věděla, co se děje,“ dodala zpěvačka.

Co je panická porucha?

Panická porucha je psychická porucha charakterizovaná opakovanými záchvaty intenzivního strachu a vnitřní nepohody, které vznikají náhle bez zjevné příčiny. Během několika málo minut dosahují maxima a trvají zpravidla několik minut.

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní zrzka Debbi zhubla o několik velikostí! Přišla ale o prsa! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
7 fotografií