Zpěvačka odjela i s rodinkou zpátky do Prahy, i když v Německu má kapelu Die Happy a její manžel, gynekolog Miroslav Verner (39), dobrou pracovní pozici. Navíc doufala, že jejich dcera Maruška (3) tam bude chodit alespoň dva roky do školky.

„Člověk plánuje a život rozhoduje,“ směje se dcera frontmana kapely Olympic Petra Jandy (74). „Po čtyřicítce je těžké člověka přesadit do úplně jiného prostředí,“ přiznává Jandová s tím, že jí v Německu chyběli kamarádi, a hlavně rodina. Jedním z důvodů, proč se rozhodla pro návrat, je však také nabídka, která se neodmítá – zpívat ve veleúspěšné novácké show!

Na Nově je Marta jako doma. Už dělala koučku v Hlasu Česko Slovenska i porotkyni SuperStar. Teď se ale role obrátily a ona se bude snažit panel porotců zaujmout svým zpěvem a proměnami ve světové hvězdy.

„Myslím, že tohle je skvělé! Lidé se baví a není to hloupé,“ míní zpěvačka, která má předpoklady stát se spolu s Romanem Vojtkem (44) a možná Davidem Gránským (24) favoritkou celé soutěže.

Komplet osmička z »Tvojí tváře«

Televize Nova včera odtajnila jména posledních dvou hvězd »Tvojí tváře«, a osmička účastníků druhé řady je tudíž kompletní.

KOMPLETNÍ PŘEHLED ÚČASTNÍKŮ DRUHÉ ŘADY SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NAJDETE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
50 fotografií