Gottová na sebe vzala roli styčného důstojníka a snaží se svého muže ochránit, jak jen to jde. Především ho chce ušetřit zvedání telefonu, jenž Karlovi zvoní několikrát denně. Sama totiž dobře ví, že Karel je schopný přijmout hovor z každého čísla, které mu zavolá, a s dotyčným nebo dotyčnou si povídat klidně i desítky minut.

„Když Kájovi volám, tak velmi často mluvím s Ivankou! Ale chápu to, potřebuje klid a všichni bychom měli k němu být pokorní, potřebuje nabírat síly,“ prozradila deníku Aha! Lucie Bílá.

Skutečnost, že více mluví s Ivanou než s Karlem, připustila před svými známými i dlouholetá zpěvákova kolegyně Jitka Zelenková (66). „Já ho vůbec neuháním, neobtěžuji! A když, tak mu občas napíšu SMS,“ svěřila se Zelenková. „Mluvila jsem s Karlem na narozeninách Jiřiny Bohdalové a jednou po telefonu. Těším na osobní setkání. Vždyť je to kus mého života,“ dodala Jitka, která se podle svých slov snaží chápat, že Karel potřebuje klid na rekonvalescenci.

Novinku v nastavení komunikace s Českým slavíkem si už na vlastní uši vyzkoušeli také Karel Štědrý (79) nebo Hana Zagorová (69). A s nimi řada dalších lidí, kteří třeba pro Gotta v minulosti pracovali.

Fotogalerie
51 fotografií