Na otázku, kdo se stal na Lefkadě jejím milým, se ale zpěvačka Petra jen potutelně usmívá a říká: „Hádejte!“ Sex jí ale ani po šedesátce není cizí. Stálého partnera pořád nemá a své potřeby musí nějak řešit. Řekové jsou krásní a temperamentní, tak není divu. „No, jestli si myslíte, že žena v mém věku nepotřebuje sex, tak se mýlíte! Stálého partnera nemám, tak si to musím nějak řešit,“ vysvětluje Janů.

Zpěvačka zároveň zdůraznila, že chlapa, který by s ní každý den ráno vstával, snídal a večer zase uléhal ke spánku, ani nechce. „Už jsem si zvykla být sama a dělat si, co chci. Doma v bytě chlapa už vážně nechci,“ zdůrazňuje Petra.

Chlapům se ale líbit chce a být žádoucí jakbysmet. A to nejen v Řecku. Proto se zpěvačka mučí zdravou stravou a denně cvičí.

 „Na Lefkadě to byla nádhera. Vstávala jsem na východ slunce, cvičila na pláži, kde ještě nebylo človíčka,“ vzpomíná zpěvačka s tím, že poté se prý nasnídala a vyšla si na dlouhou procházku. „Tak musíte něco dělat pro to svoje tělo i duši,“ uzavírá zamilovaná zpěvačka, která se v září na ostrov vrací. „Bydlím tam už v soukromí, tak není v ničem problém,“ dodává zpěvačka. A je zřejmé, že jde o domov milencovy rodiny.

Fotogalerie
9 fotografií