Jak je známo, miluji šampíčko, a tak jsem nemohla zvolit jiný dárek než hodně luxusní lahev tohoto moku, jak se k sedmdesátinám patří,“ prozradila Zagorová, která je Harapesovou exmanželkou, ale především kamarádkou. Zazpívala mu svůj hit Maluj zase obrázky a nechyběl společný „ploužák“.

Jako narozeninový dárek přišla Harapesovi zapět Marcela Březinová, která zvolila píseň Hádej od Karla Svobody (†68). Během generálky Svobodovi i svému manželovi Zdeňku Švarcovi (†57) posílala do nebe vzdušné polibky. „Není den, abych na něj nemyslela a nechyběl mi. Chybí tu i Karel, tak jsem je tam nahoru pozdravila,“ svěřila Marcela, která si nechává narůst vlasy a už je má po ramena.

Finalistů soutěže Muž roku 2016 se hned ujala Zdena Studénková. „Jsem ráda v zajetí krásných mužů. Vždy mám ale strach, když otevřou pusu. Naštěstí tady je to v pořádku nejsou to hloupí kluci,“ pronesla Studénková, která je každoročně porotkyní. Finále se tradičně uskuteční v Náchodě 26. srpna. Přímý přenos odvysílá BleskTV.

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
8 fotografií