Ewa Farna letos na podzim oslaví své desetileté výročí kariéry monstrózní show, která prý nemá obdoby. Veškerý čas tedy věnuje přípravám na koncert a propagaci svého nového videoklipu Na ostří nože, kde si kromě Libora Boučka a Jiřího Mádla zahrál i její bývalý přítel Tomáš Klus.

„Celé léto mám ve znamení práce. S kapelou hodně vystupujeme na festivalech, jako je třeba Sázavafest, a hodně času mi zaberou pracovní schůzky kvůli koncertu, který bude 11. listopadu. Ale mezitím si na sedm týdnů odskočím na dovolenou, abych byla na koncert stoprocentně odpočatá a koncentrovaná,“ svěřila se Blesk.cz zpěvačka. Na dovolenou jede za oceán a vybraná místa chce společně s přítelem a rodiči projet autem.

„Bude hodně cestování, ale chci poznat spoustu míst, o kterých jsem doposud snila,“ dodala Ewa. Na otázku, zda neuvažují s přítelem o svatbě na některém vysněném místě, odpovídá se smíchem: „O svatbě se vůbec nechci bavit. Ale jediné, co vím, tak že u toho budou moji rodiče.“ Že by tajná veselka v blízkém zahraničí?

Fotogalerie
46 fotografií