První bolest v srdci přišla hned s první láskou hudebníkem Marcusem Tranem (30). Ten se na jednom večírku sblížil s Martinou Gavriely(37), se kterou Farnou podvedl. A to těsně před Vánocemi 2010.

Je to hrozně dávno, ale člověk může někdy přijít na to, že některé věci nemá vůbec vyřešené. Ale to nemyslím tak, že bych brečela do polštáře a říkala, že ho mám ráda, ale tak, že tomu člověku prostě musíš odpustit, že ti ublížil, a to je běh na dlouhou trať. S tím se nesrovnáš jednoduše, kor když jsi ještě téměř dítě,“ přiznala Ewa Farna v Top Star magazínu.

Jedna polská zpěvačka říká, že muž, který tě podvede, si zaslouží druhou šanci, ale s jinou ženou. A to se stalo. Vlastně jsem ráda, že když už mě podvedl, tak s někým, s kým bude dlouho,“ řekla otevřeně Ewa.

Po Marcusovi přišel další vztah, tentokrát se zpěvákem Tomášem Klusem (30). Jenže láska jim vydržela jen několik měsíců a Klusova manažerka v listopadu 2011 oznámila jejich rozchod.

Tomáše mám hrozně ráda. S jeho ženou Tamarou jsou pro mě velkou inspirací, a kdykoliv je něco špatně, vím, že k nim můžu přijít na kafe a probrat to,“ vysvětlila zpěvačka, která v současné době chodí se svým kapelníkem Martinem Chobotem. 

Fotogalerie
18 fotografií