Poslední dny v Praze byly dosti teplé. Sluníčko svítilo a kdo mohl, zbytečně na sebe neházel mnoho vrstev oblečení. Modelka Táňa Kuchařová to také nepřeháněla, a aby jí nebylo zbytečné vedro, neoblékla si podprsenku. Díky tomu mohl její manžel Onřej B. Gregor sledovat její prsa rýsující se pod oblečením.

A z toho byl možná muzikant a herec tak rozvrkočený, že v ulici, kde se snažil zaparkovat, postavil svůj vůz na místo, kde se stát nesmí. Zřejmě se nebojí, že by mu mohli auto odtáhnout a on by musel pořádně zaplatit.

Odpoledne pak manželé vyměnili dopravní prostředek a do ulic Prahy se vydali na skútru. Jak je patrné, ani tentokrát se Táňa neobtěžovala s podprsenkou a co víc, ani během jízdy nepustila z ruky mobil. Mladá paní, to není dvakrát bezpečné!

Ve čtvrtek ve Strahovském klášteře proběhla utajovaná svatba, která byla pojata ve velmi honosném duchu. Na místě byla ochranka, která dohlížela na hladký průběh celé svatby. Další její činností pak bylo balit budoucí novomanžele do deštníků, aby unikli objektivům fotografů, ve stylu hollywoodských svateb. Podívejte se do naší galerie, jestli se jim to povedlo.

VŠE O TÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!

VŠE O ONDŘEJI B. GREGOROVI NA BLESK.CZ >>> ZDE!

Fotogalerie
103 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Gregorová na svatbě syna představila milence: Možná se vdám i já! David Turek

Video
Video se připravuje ...

Svatba Kuchařové a BrzoGregora: Paroháč ženichově matce při tajném focení! Martin Hykl