Televize Barrandov jde do boje o sledovanost a na léto vsadila na nové trumfy v podobě starých známých tváří. V rozšířeném zpravodajském formátu Exploziv krimi se objeví bývalý novácký sporťák Tittelbach. Velkým překvapením budou hvězdy v rolích rosniček v pořadu Nejlepší počasí! Těch rolí se zhostí někdejší moderátorka politických debat Štěpánka Duchková (43), a dokonce i legendární hlasatel České televize Alexander Hemala (63)!

„Chtěl bych divákům říkat alespoň v létě jen to nejlepší. A dělal jsem už v životě všechno možné, počasí však ještě nikdy. Člověk má prý ale v životě zkusit všechno...“ řekl Blesku. „Ještě nerozumím moc tlakovým výškám. Obcházím to se značným respektem,“ přiznal Hemala.

„Na starost nás bude mít úžasná dáma Dagmar Honsová. Před tou jsem se tedy skutečně scvrknul jako trpaslík, protože té když se zeptáte, jak bylo dvacátého srpna v roce 1999, tak vám řekne, že bylo polojasno. To je naprosto neuvěřitelný!“ dodal s tím, že je to běh na dlouhou trať. „Už odpočítávám dny do premiéry a odcházím zkoušet okluzní fronty,“ přiznala nová rosnička, která se může učit od své další nové kolegyně, zkušené moderátorky počasí Michaely Dolinové (52).

Fotogalerie
12 fotografií