Kohák Jardu postrašil, že si na něj nachystal zákeřné otázky, a pak ho chtěl překvapit: „Jaká se ti líbí barva?“ »Džegr « se ale nenechal zaskočil a rychle poznal, že by ho Kohák chtěl načapat na barvě vlasů jeho Veroniky.

„Tak líbí se mi taková bělejší, dá se říct blond,“ rozchechtal se Jágr, ale pak se podíval na druhou moderátorku večera a svou bývalou – Ivu Kubelkovou. „Ale změnilo se to, dřív to tak nebylo!“ mrkl na brunetku, s níž chodil v 90. letech.

Moderátorský šprýmař si do Jágra rýpl hláškou o legendárním žokejovi Josefu Váňovi. „Jsem v rádiu slyšel, že se vrací. Ale tomu je 63 let, takže máš ještě hodně práce!“ Hokejista ale rychle vypálil: „Pokud bych měl mladýho koně a mohl si na něj skočit...,“ rozesmál všechny v sále. „Je jedno, jak je starej jezdec, důležitej je ten kůň,“ zubil se Jarda.

Všichni ho chtějí vidět v září na Světovém poháru. A Kohák tomu chtěl pomoci, opět Jágra vyzval, aby rozhodnutí změnil. Jarda však odpověděl vtípkem. „Já bych hrozně rád jel, ale zapomněl jsem si v Americe výstroj,“ smál se. Kohák kontroval, že jednu by pro něj měl, »Džegr« ho však opět rychle uzemnil: „Jenže ty máš fotbalovou..."

Vše o Jaromíru Jágrovi a jeho Veronice najdete: ZDE!

Fotogalerie
31 fotografií