Jak udělat radost člověku, který si může koupit všechno na světě? Ačkoliv Veronika a Jarda už spolu zažili Vánoce i narozeniny, mladá modelka se svěřila, že dárky pro Jardu se vybírají těžko. "Obecně vybírat dárek muži je těžké, navíc jemu!"

Finalistka České Miss 2012 se ale snaží svého partnera vždy nějak potěšit. "Mám ráda takové ty srdcovky, něco vlastní výroby. Jarda si ale na dárky celkově nepotrpí a vždycky říká, ať se na to vykašlu. Nejvíc ho vždy potěší, když mu třeba upeču dort,"řekla Veronika. Že má Jarda Jágr moc rád sladké je nakonec všeobecně známá věc, sám o tom často mluví.

Člověk by řekl, že naopak to má Jágr docela jednoduché - na to, aby svou přítelkyni rozmazloval má prostředků dost. Kopřivová nás ale vyvedla z omylu: "Vůbec neumí dávat hezké dárky (smích)!"

VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ A JEJÍ MINULOSTI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>> ZDE!

Modelka prý hokejistovi občas z legrace vyčítá, že jí domů nenosí květiny ani nic jiného, i když ví, co by jí udělalo radost. "Jarda sice nenosí kytice, ale když dojde na lámání chleba, postaví se za vás. A to je podle mě mnohem důležitější," dodala Veronika.

A opravdu, podpora, kterou Veronice vyjádřil po tom, co vyšla najevo její striptýzová minulost, jí může každá jenom závidět.

Vše o vztahu Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové naleznete: ZDE!

Fotogalerie
33 fotografií