Sama jsem se podivila, ale je to tak, Člověk je spíš zvyklý dostávat od nich pokuty než naopak peníze. Klobouk dolů před oním policajtem. Dostal banán a já drobnější peníz na charitu. Jde-li o to pomoci, nemám vůbec žádný problém a s chutí se i do netradiční akce pustím,“ prozradila Nela Boudová, která byla jednou z prodávajících zmíněného ovoce na pražském Smíchově.
Prodej banánů byl totiž součástí akce, kdy známé osobnosti a youtubeři spojili své síly, aby jejich prodejem podpořili léčbu malého Hynka Skůry. Ten před dvěma lety utrpěl úraz v bazénu, částečně ochrnul a zatím je zcela odkázán na pomoc nejbližších. Jeho návrat do plnohodnotného života je dlouhou a finančně náročnou cestou, a proto se zmíněná partička rozhodla pomoci.
„Žádný problém, prodat několik banánů. Mám „obchodní“ činnost natrénovanou z minulosti, kdy jsem v pravěké restauraci dělala pravěkou číšnici, takže vím, jak na případné zákazníky. Mě osobně se třeba podařilo prodat jeden banán za dvě stovky. Paráda, né?,“ uvedla zpěvačka Míša Tomešová. 
Fotogalerie
6 fotografií