„Raději se dobře najím, diety rozhodně nedržím! Pracuji s tím, co mi příroda nadělila. Ale samozřejmě ne za všechno může genetika. Celý život jsem sportovala. Teď je to tak, že každé ráno cvičím, protože si o to mé tělo řekne, mám sadu různých cviků, bez kterých si neumím představit začátek dne,“ svěřila Blesku Marcela, která na pláži v Maroku statečně zápasila se silným větrem i ledovou vodou.

„Takovými drobnostmi se nenechám odradit. Jsem tady šťastná a nesmírně si cením těch chvil, kdy jsem v cizí zemi, nasávám místní kulturu a zvyky. Jestli mám někde nějaký špek, na to kašlu! Cítím se skvěle a takových momentů si vážím,“ řekla s úsměvem od ucha k uchu Březinová.

Ta se ve svém životě už poprala s horšími nástrahami osudu. V jednadvaceti spáchala sebevraždu její maminka a před pěti lety ji dobrovolně opustil manžel, režisér a hudební skladatel Zdeněk Švarc (†57).

I tyhle hvězdy po 50 stojí za hřích

Heidi Janků (53) Zpěvačka se pyšní postavou, kterou by jí mohla závidět kdejaká slečna. V plavkách se předvedla letos na dovolené v Dubaji.

Yvetta Blanarovičová (52) Herečka a zpěvačka na svém těle pravidelně maká a je to znát. V bikinách vypadá i po padesátce naprosto fantasticky.

Petra Janů (63) Za postavou zpěvačky je dřina v posilovně. Výsledek ale stojí za to a u moře beze studu vystavuje tělo slunečním paprskům.

Ljuba Krbová (57) Představitelka Aničky z Ulice má postavu »zadarmo«, nemusí se dřít v posilovně a držet diety. Není divu, že na pláži skáče metr vysoko.

Fotogalerie
9 fotografií