Nové role v divadle, taneční tréninky a vystoupení s tanečním i životním partnerem Markem Zelinkou a mnohé další akce stojí před herečkou Marií Doležlovou, které nezbývá nic jiného, než si pečlivě organizovat čas. 

„V posledních letech si na to záměrně dávám pozor, protože cítím, jak mě práce požírá. Takže si na svoje blízké dělám vlastně čas, když to tak řeknu, uměle,“ svěřila se iDNES.cz herečka. „Snažím se udělat si dost prostoru i pro rodiče, bráchu, babičky. Najednou cítím, že tenhle čas je hodně cenný. Ale musím to dělat uměle. Kdybych se na to vykašlala, tak se mi nastřádá tolik závazků, že už si prostor nenajdu. Minulý rok byl pro mě pracovně hodně úspěšný, ale o to víc jsem pocítila, že osobní vztahy jsou mnohem důležitější,“ vysvětlila Marie.

To, že má herečka hromady práce, se také podepisuje na tvorbě jejího blogu Kafe a cigárko. „Potřebuju pořád nové impulzy a strašně ráda se vrhám do věcí, které jsou pro mě nové. I když pravda je, že u toho hodně trpím. Tak to bylo i u StarDance. Na druhou stranu se díky tomu ale vyvíjím a jdu pořád dál. Pokud jde o psaní, dostala jsem se do fáze, že mě to strašně nebaví,“ uvedla. Nových příspěvků se tedy fanoušci blogu už zřejmě nedočkají.

Fotogalerie
10 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám! Tereza Kühnelová, Petr Soukup