Jedna zářila během soutěže jako Beyoncé. Druhá tančila nejen na Československém turné s »božským« Karlem Gottem (76), ale i světovou star Kanyem Westem. Hanka zabodovala neuvěřitelným sex-appealem u poroty a vyhrála v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, Natálie Stejskalová (24) zvítězila v Miss Supertalent World v Jižní Koreji v Soulu. A na spolupráci s Mistrem velmi ráda vzpomíná.

„Být s ním na jednom pódiu je nepopsatelné. Ke všem se chová strašně moc hezky, je neuvěřitelně milý. Snažil se i o nás starat tím, že přišel a jen tak se zeptal, jak se máme. Prostě s námi komunikoval,“ zavzpomínala Natálie na zpěváka.

Kdyby si Natálie, která tančí ve skupině Yemiho A. D. (34) a díky tomu se po jeho boku předvedla i během finálového večera, střihla souboj s Hankou, kdo ví, jak by to dopadlo. Obě jsou totiž neuvěřitelně nadané tanečnice. A zatímco Hanka měla v soutěži jen 7 soupeřů, Natálie jich porazila rovnou 79. A dokonce trpěla ještě víc než Hanka v Tváři. „Byly to neskutečně krásné, ale také náročné a stresové čtyři týdny, které jsem v Soulu a okolí zažila. Denně spíte maximálně 4–5 hodin,“ zavzpomínala Natálie na svůj úspěch.

Fotogalerie
12 fotografií