Na otevření nového pánského butiku manželé Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem způsobili rozruch. Nejprve se na veřejnosti tvářili jako spokojený pár, který ve svém vztahu dávno odehnal všechny mraky.

Smáli se na sebe, společně přestřihli pásku, povídali si, popíjeli. Pak na ně ale nastoupila reportérka Blesk.cz a bylo zle. Během rozhovoru se totiž manželé chytli a navzájem se uráželi.

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Dáda Felixovi vyčítala jeho milenku Lucii Gelemovou, on jí naopak italského přítele, s nímž byla nedávno na večeři. Vzteklý Slováček nakonec od rozhovoru zbaběle utekl.

Jenže za pár chvil bylo po hádce. Chvíli spolu sice nemluvili, ale po nějaké době se Dáda ke svému manželovi opět láskyplně tiskla. Položila si hlavu na jeho rameno a Felix ji objal kolem pasu. Následně jí ale zavolal taxíka a poslal ji domů, zatímco on se šel dál bavit s mladými děvčaty. Ostatně, přesvědčte se ve fotogalerii článku.

Fotogalerie
15 fotografií