Na rozdíl od Niny Veškrnové měla Andrea Verešová na večírek, který moderovala, plno času na přípravu. Od jedné ze svých oblíbených návrhářek si nechala spíchnout šedý krajkový model s nohavicemi. Nebyla by to Verešová, kdyby nepřišla v něčem extra. Tentokrát se jí výběr ale příliš nepovedl.

Mezi ostatními kráskami Monikou Leovou a Yvettou Blanarovičovou, které přišly také v šedém, působila krapet nevkusně. Ne nadarmo se říká, že méně je někdy více.

O moc lépe na tom nebyla ani manželka Karla Heřmánka ml. Nikol Kouklová, která své sněhově bílé tělo (ne)zahalila do černé róby. Přítomným ukázala vše, co mohla. Z šatů jí vykukovala prsa a díky rozparku až k pupíku i nohy.

To Nina Veškrnová vsadila na úplně jiný styl. 20. narozeniny luxusního butiku Tamary Kotvalové v Pařížské ulici se odehrávaly ve stylu 30. let, a tak Nina zalovila ve skříni a vytáhla staré kousky. Zkombinovala černé letní minišaty s růžovým chlupatým bolerkem a stříbrnými střevíčky.

Veškrnová se ve společnosti objevuje velmi zřídka. Tentokrát ale nahradila svou maminku Dagmar Havlovou, která musela pozvání od majitelky butiku z časových důvodů odmítnout. Ninu doprovodila její kamarádka, která předepsaný dress code také dodržela.

Fotogalerie
20 fotografií