„Byl to bonviván, sečtělej člověk a i když tak navenek vůbec nepůsobil, byla s ním neskutečná sranda,“ reagoval před rokem na zprávy o přítelově smrti Gott. Redaktoři Blesku to zažili na vlastní kůži, když Gotta s Bricem doprovázeli na jednom jejich společném turné.

Video
Video se připravuje ...

Dabér zesnulého Vinnetoua, oněmělý Fišer: Je mi, jako by umřel bratr! Miroslava Dvořáková, Lukáš Červený

Když nás Karel s Pierrem pozvali po koncertě v Drážďanech na víno k nim do hotelu, Pierre nás se skleničkou ginu s tonikem vítal apačským pozdravem místo portýra ve dveřích. Dal si druhý gin, potom v baru objednal všem červené víno a pravil: „Objednám sýry, já si dám k vínu ale křupky. Ty německé sýry nemohu, vůbec nevoní.“

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott o mrtvém kamarádovi Vinnetouovi: Přísného jen hrál! Luboš Procházka

A pak přišel šok. Slavný Apač hrábl sice po křupkách, ale místo do úst si je dal do nosu s poznámkou: „Karle, že tohle neuděláš?“ Karel ho ovšem překvapil, křupky si strčil také do nosu. Ale až na druhý pokus. „Ty máš Pierre nějaký divný nos, že ti to v něm tak dobře drží,“ poznamenal. „No a doma jsem potom dostal vynadáno, když to vyšlo v Blesku, že dělám ostudu,“ poznamenal dodal se smíchem český zpěvák.

 

Fotogalerie
13 fotografií