Někdo staví vzdušné zámky, bývalá Miss ČR 1994 buduje dřevěné domy na stromech! Jako rodina Trnkova ze známého seriálu pro děti Létající Čestmír.

„Před pár lety jsem dostala od manžela jako dárek výlet do Kostariky s překvapením v podobě noci strávené v takzvaném stromovém domě,“ vzpomíná Eva.

Když na ně narazila i ve Francii, rozhodla se, že na nich postaví svůj byznys. „Zavolala jsem své kamarádce a nyní už i kolegyni Jarce Abrahámové. Umí výborně francouzsky. Podívala se na to a byla stejně nadšená jako já. Domluvily jsme si francouzského partnera, který má letité zkušenosti s konstrukcí, a založily jsme společnost Tree Houses,“ řekla serveru iDnes.cz.

Eva měla vždy podnikavého ducha. V Brně, kde žije, vedla 12 let obchod s čajem a bytovými doplňky. Kromě toho tam vybudovala sportovně zábavný outdoorový park pro děti i dospělé.

To vše by se neobešlo bez finanční podpory jejího mimořádně movitého manžela Milana Maděryče (60). S úspěšným byznysmenem s vášní pro automobilové závody se seznámila už v předvečer finálového večera Miss ČR. Mají dceru Julii (15).

Její muž šéfoval Kellnerovi, dnes nejbohatšímu Čechovi!

Manžel Evy Kotulánové Maděryč stál u zrodu nejbohatšího Čecha! V roce 1990 byl zlínský podnikatel majitelem firmy Impromat, dovážející k nám kopírky z Japonska, a jedním z jeho prodejců Petr Kellner. Zhruba tři roky nato spolu už coby partneři ve finanční a investiční skupině PPF v kuponové privatizaci ovládli kolem 200 podniků v hodnotě pěti miliard.

Když pohltili i Českou pojišťovnu, stal se Maděryč dlouholetým členem, a dokonce šéfem dozorčí rady. Z ní odstoupil až v roce 2013, kdy Kellner pojišťovnu prodal Italům. Vedle toho ale dál v Česku i na Slovensku budoval svou firmu Impromat CZ, kterou loni za blíže nespecifikovanou sumu odprodal koncernu Ricoh.

Fotogalerie
10 fotografií