Před šesti lety jela Dara Rolins v autě se svou dcerou Laurou v pražském Šáreckém údolí, když se to stalo. Zpěvaččino auto se střetlo se skútrem, na kterém jel Jindřich Rotrekl, který srážku ani po převozu do nemocnice nepřežil. A tím začaly dlouhé soudní tahanice, které musela Dara absolvovat. Po letech od nehody jí soud vyměřil podmínku ve výši 26 měsíců s tříletou zkušební dobou a zákaz řízení. Poté jí podmínku snížil na 18 měsíců a nakonec se zpěvačka trestu zbavila úplně, díky amnestii Václava Klause. Odškodnění ve výši téměř milion korun však pozůstalým zaplatila.

Zpěvačka tehdy u soudu tvrdila, že za volant si sedla odpočatá a připravená řídit vozidlo. V autě měla sice dceru, ale vozovku sledovala. S tím však nesouhlasil předseda trestního senátu Tomáš Stuchlík.Ona neví, co se proti ní dělo, ona byla svým pohledem někde jinde,“ řekl tehdy. U Diany Kobzanové na televizi Óčko Dara také přiznala, že na nehodu myslí každý den. Udělala jí totiž ze života peklo.

A teď? Jako by se minulost opakovala. Dara se totiž opět nechtěně připletla do nepříjemného incidentu na silnici. Kvůli nehodě, při které se srazily dva kamiony na dálnici D2, zpěvačka nestihla pohřeb vlastního tatínka, který minulý týden nečekaně zemřel na mrtvici.

Některé situace v životě jsou kurevsky kruté. Nestihla jsem pohřeb svého táty. Tři hodiny v zácpě, 200 metrů od dvou vybouraných kamionů, půl hodiny před Bratislavou. Je mi hrozně,“ uvedla zpěvačka k fotografii nehody na svém Instagramu. Dálnici se policistům a hasičům podařilo znovu zprovoznit po osmi hodinách okolo 22:00.

Zpěvačka však měla  štěstí v neštěstí. Ještě že nebyla svým vozem nehodě blíž a nikomu z jejích blízkých se nic nestalo. Nikdy se neví, co se může stát. I při tomto neštěstí se totiž, stejně jako před šesti lety v Šáreckém údolí, umíralo. Zemřel řidič jednoho kamionu.

Fotogalerie
17 fotografií