Až tenhle víkend skončí, Libor Bouček si asi pořádně oddychne. Už od úterý jede na 100 % jako motorová myš. Ve švédském Stockholmu bedlivě sledoval každý krok Gábiny Gunčíkové (22), která reprezentovala Čechy na soutěži Eurovision Song Contest.

Pro Českou republiku excelentně odmoderoval živý přenos ze soutěže, který po celou dobu pohotově překládal z angličtiny. Diváci jeho skvěle odvedenou práci chválili na sociálních sítích ještě více než výkon Gunčíkové.

Video
Video se připravuje ...

Jaká je atmosféra na Eurovizi, vám poví Libor Bouček. archiv Libora Boučka

V 1:13 hodin v neděli ráno ulehl konečně do postele a snažil se dobít baterky na následující den. „Díky moc! Všem, co koukali. Zítra v podvečer po našem hokeji galavečer Synot ligy. Zkusím ukecat toho Američana, co se ani neumístil na Eurovision Song Contest, tomu Justinovi, aby Lafatovi zahrál střeleckou... Dobrou a za chvíli!“ vzkázal unavený Bouček svým fanouškům a přiložil fotografii z postele. 

Brzy ráno odletěl ze Stockholmu do Prahy. Ani tady si ale neodpočine. Už za pár chvil, přesněji v 17:45, ho čeká moderování přímého přenosu ze slavnostního vyhlášení vítězů oficiálních anket české nejvyšší fotbalové soutěže. Pak už si snad oddychne...

 

Fotogalerie
12 fotografií