Vyskočilova divadelní komedie Příběh jednoho hradu se v divadle U hasičů odehrála už po osmdesáté, ale tentokrát byla jedinečná tím, že herci po děkovačce oslavili i s autorem hry Ivanem Vyskočilem jeho nadcházející sedmdesátiny.

A kromě přípitku si na jevišti dopřál i erotickou chvilku, kdy hlavou div nezapadl Veronice Arichtevě do hlubokého dekoltu. Korzet má totiž ušitý tak, že se jí prsa derou ven. Pánové si její nadmutou hruď užívali zejména ve chvílích, kdy poskakovala po divadelních prknech.

To byl ale jen slabý odvar toho, co předvedli Anna Kulovaná s Ernestem Čekanem. Anna se objevila ve spodním rajcovním prádle s podvazky a s polonahým Ernestem sehráli sado-maso scénku. Anna do něj třískala hlava nehlava.

"Tahle komedie, ač historická, je současně velice současná. Dal jsem do ní všechno. Zúročil jsem v ní zkušenosti ze všech svých manželství a ze všech svých vztahů, kterých nebylo málo. Vměstnal jsem tam z každého něco, abych nemusel případně psát Příběh jednoho hradu dvojku. Nemám rád pokračovačky, takže je tam láska, sex, intriky, sado-maso, prostě běžné věci ze života,“ vysvětlil Vyskočil, kde čerpal inspiraci. Zároveň prozradil, že má v plánu další komedii, tak to se máme asi na co těšit.

Fotogalerie
13 fotografií