Před rokem se herec s pohlednou brunetkou rozešel prostřednictvím esemesky. Tři roky vztahu ukončil několika větami. Ale hodně rychle zjistil, že Romana je ženou jeho života, a milenci se k sobě vrátili.

„Jsme takové italské manželství, i když papír z úřadu na něj nemáme. Rozchody střídáme s návraty a teď momentálně žijeme v období, kdy jsme spolu a je nám fajn,“ netají se Ivan, který si s Romanou užívá horké dny na rozlehlé chalupě nedaleko Prahy. 

Společnost jim dělají dva psíci – mops Cedrik, anglický buldok Eda a tři kočky. Při pohledu na zakulacená zvířata je zřejmé, že se stejně jako jejich dvounozí páníčkové nemají špatně. Vyskočil totiž velmi dobře vaří a griluje.

On vaří, já uklízím bordel

„Ivan je skvělý kuchtík, hravě zvládá nejen grilování, umí i skvělé omáčky a jeho moučníky jsou super. Já jsem po několika pokusech svou snahu uplatnit se v tomto oboru vzdala. Máme to ale tak rozdělené, že on vaří a já po něm uklízím ten bordel, co nadělá, a ten rozhodně není malej,“ přiznala Romana. „Pouštím ji k plotně jen v tom případě, když dostanu chuť na řízky. Ty umí na rozdíl ode mě skvěle, ale to je tak všechno,“ dodal Ivan.

Zahradě vévodí vířivka, kde si dvojice ráda odpočine před „aktivním odpočinkem“ v ložnici.

Video
Video se připravuje ...

Anife Vyskočilová: I já jsem uprchlice! V ČR jsem omylem kvůli nehodě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová