Nečekanou oslavu herečce uspořádali kolegové na konci nedělního představení Paní plukovníková, v němž Bohdalová právě Na Jezerce exceluje. Během děkovačky, kdy ani oslavenkyně, ani diváci nevěděli, co se chystá, Jiřinu překvapil přímo principál Jan Hrušínský. „Tak to jsem opravdu nečekala,“ hlesla Jiřina ve stylu Karla Gotta a pak už ji čekal dlouhotrvající potlesk vestoje, záplava květin a gratulace kolegů.

A došlo i na dary. Hrušínský herečce předal šek na třicet tisíc korun, tedy výtěžek představení, který pojal právě jako narozeninovou benefici. Nadšená Bohdalová na konci děkovačky neudržela slzy dojetí a měla co dělat, aby se jí nevalily krokodýlí slzy. Jelikož vydržela celé představení odehrát v lodičkách na vysokém podpatku, během potlesku si je pak spontánně sundala.

Bohdalová však slavila už na projekci filmu Každý milion dobrý, který dostala jako dárek od České televize a režiséra Zdeňka Zelenky. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová představila film, který točila se zlomenými žebry: K devadesátinám chci stihnout další! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
3 fotografie