V roce 2008 oznámili Boura s Mayerovou, které pojilo 11 let manželství a dcera Agáta, že se budou rozvádět. Spekulovalo se, zda za krachem manželství nestál někdo třetí, což ale Slávek i po letech odmítá. „Vztah s Markétou už byl dlouhodobě v patové situaci,“ vysvětlil v rozhovoru pro Nedělní Aha! moderátor.

Tehdy také potkal svou nynější partnerku, numeroložku Moniku Bernou (53), která dokonce pod pseudonymem Moli Max vystupuje i v pořadu Vědmy radí. I když se Boura zajímá o ezoteriku a v 90. letech hostil ve Snídani s Novou mnohé odborníky na toto téma, právě Berná mezi nimi nebyla. Potkali se prý na jedné akci. „Představili nás a začali jsme si povídat,“ popsala Monika a Slávek ji už jen doplnil: „A pak jsme se skamarádili.“

Přátelství kvapem přerostlo v lásku a dvojice je spolu už sedm let. A jak jim to spolu klape? „Jsme dynamický pár, Drak a Tygr, ale italskou domácnost nemáme. Oba dva jsme hodně výrazné osobnosti, takže nějaké ty střety tam musí být. Ale v normě, emoce držíme na uzdě,“ vysvětlovala pro Nedělní Aha! Berná, která si kdysi dokonce nechala spočítat, zda se k sobě s Bourou hodí. Výsledky prý dopadly dobře.

Přestože jsou podle svých slov spokojení, chystají se teď žít odděleně. Zatímco Monika prý potřebuje být v Praze, Boura hodlá v dohledné době metropoli opustit. „Chci se stěhovat mimo město a mimo showbyznys. Jsem pragocentrista, který nutně potřebuje opustit Prahu, aby našel sám sebe.“ Důvodem ke stěhování má být projekt, na kterém teď Slávek pracuje. Showbyznys prý už opustil natrvalo, teď píše knížky do šuplíku a živil se kvůli tomu jeden čas také jako taxikář.

 

Fotogalerie
12 fotografií