I když je muzikál spíš pro menší děti, Kateřina Kornová vyvedla svého dospělého syna Filipa (24), který je od narození autista. Ale spíš to bylo kvůli tomu, že jeho otec Jiří Korn v muzikálu hraje vedoucího samoobsluhy. Na Filipovi, který je o hlavu vyšší než maminka, bylo vidět, že se dobře bavil.

Když se moderátor Karel Šíp objevil se svou o třicet let mladší manželkou Ivou a synem Honzíkem (10), mnozí se domnívali, že to je jeho dcera a vnuk. Šíp to bral celkem s humorem, protože to asi nebylo poprvé, co si jeho půvabnou ženu spletli s jeho dcerou.

Po dlouhé době se ve společnosti objevila Miss ČR Kateřina Stočesová. Doprovázel ji chlapeček, ale vzhledem k tomu, že jejímu synovi Christopherovi nejsou ještě dva roky, to byl asi potomek někoho jiného.

Roman Vojtek se v roli učitele na jevišti pořádně zapotil. „Bylo to opravdu docela fyzicky náročné zpívat a ještě k tomu tančit v rychlém tempu. Ovšem zvládl jsem to bez problémů a sklidil, spolu se všemi na jevišti, potlesk od diváků a já pak i pochvalu od dcery a partnerky, takže jsem zřejmě uspěl,“ řekl po představení Roman, na kterého čekala partnerka Petra Vraspírová. Ta v muzikálu hraje Leontýnku, ale premiéru odehrála kolegyně Ivana Korolová. I Vojtek vzal na představení svou dceru Editku, která se tvářila zasmušile, ale když jí na hlavu posadil Leontýnčin klobouk se závojem, hned se smála.

Michal Suchánek odehrál premiéru pod dohledem manželky a dcery Bereniky, to samé i Vladimír Kratina, který hraje rytíře z Brtníku, producent František Janeček v první řadě seděl s přítelkyní Terezou Mátlovou a dcerou Emilly, přišla i bývalá moderátorka Šárka Kubelková se synem.

Fotogalerie
12 fotografií