Do společnosti mezi známé osobnosti Michal Hrůza svou manželku téměř vůbec nevodí. Tentokrát ale udělal výjimku a vzal ji na premiéru hru Už nikdy sám s hvězdným hereckým obsazením.

Manželé přišli do Divadla Kalich ruku v ruce a oba rozdávali úsměvy na všechny strany. Bylo vidět, že drobná Linda byla šťastná, že si spolu vyrazili za kulturou.

S nadšením hltali představení, ve kterém excelovala Zuzana Bydžovská, Pavel Liška a Josef Polášek. Nutno podotknout, že Liška po delší době zase vypadal dobře. A stačilo jen oholit vousy a ostříhat urousané vlasy. Polášek po představení s chutí zavítal k baru, odkud si odnesl dva lahváče na zchlazení hrdla.

Michal Hrůza se v létě 2014 dostal do potyčky v baru v ostravské Stodolní, při které po napadení utrpěl vážný úraz hlavy. Částečně si poškodil mozek a ležel dva týdny v umělém spánku. Po probuzení zůstal na jedno ucho téměř hluchý a trvalo mu dlouho, než se mohl vrátit zpět do běžného života. Teď už je na tom mnohem lépe a se svou kapelou dál vystupuje.

Fotogalerie
18 fotografií