Obě herečky jsou už delší dobu nezadané. Ale jak se zdá, dlouho svobodné nejspíš nezůstanou. Sabinu Laurinovou na premiéru doprovodil neznámý vousatý muž. Sabina s ním před divadlem chvíli postávala a hledala na vstupenkách čísla jejich sedadel. 

Její kolegyně Marika Procházková, známá ze seriálu Ulice, tentokrát také nebyla sama. Jako doprovod si vzala mladého pohledného muže, který držel v ruce květinu. Herečka se snažila zamaskovat slunečními brýlemi. 

Na večírku po premiéře hry Stará dobrá kapela se to slavnými jen hemžilo. Po dlouhé době se ve společnosti objevil herec František Němec (72), kterého doprovázela manželka. Ta se při chůzi opírala o hůl.

Hned jak přišel, olíbal pohublou Simonu Postlerovou (51). Manželkou se pochlubil také Václav Postránecký (72), která ho za odměnu po premiéře odměnila polibkem. Svou manželku olíbal také Svatopluk Skopal (64), který snad nestárne. Ten vyhnal za kulturou i svého syna Františka Skopala.

Po celý večer se herci cpali připravenými chlebíčky, popíjeli šampus či víno, mezi sebou koketovali a navzájem se všichni olíbávali. Puse zkrátka ten večer neunikl nikdo.

Fotogalerie
15 fotografií