Papoušek přece jen od dob své dětské slávy vyrostl, a kapánek přibral. A přestože se Šlapetem vystupuje i nadále, svůj hudební záběr rozšířil i na metal a punk. A z podobného prostředí i jeho novomanželka! "Šlapeto mám ráda a ta muzika se mi líbí. Ale začínala jsem jako punkerka, měla jsem takovou bláznivou pubertu," prozradila Veronika před několika měsíci v pořadu Blesk.cz Koho čas vzal.

Video
Video se připravuje ...

Kluk ze Šlapeta Robert Papoušek: Je z něj obří pivař a pankáč! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

A co dalšího Robert o své vyvolené prozradil? "Verča má vystudovanou ekotoxikologii na Vysoké škole chemicko-technologické. V muzice mě podporuje, prodává na koncertech CD a trička, stará se o náš internetový obchod, pomáhá s propagací, dokonce si zahrála v našem klipu Bolest. Je to skvělá ženská i do nepohody," říká muzikant. O manželství má však poměrně svérázné představy. "Můžu bejt svobodnej, a přitom ženatej. Duševně," směje se. Tak uvidíme...

Zatím se Veronika tváří, že s ním souhlasí. "Měla jsem několik dlouhodobých vztahů, takže vím, do čeho jdu. Nevěřím, že se chlap dá zformovat, ale spíš ho občas někam postrčím," dodává.

Fotogalerie
5 fotografií