„Moji milí příznivci, během Velikonoc jsem si s rodinou udělal svůj první krátký výlet za hranice. Přeji vám krásné jaro, váš Karel Gott,“ napsal Mistr na sociální síť a tím potěšil řadu svých fanoušků, kteří chtějí vědět o jeho zdravotním stavu vše.

Moji milí příznivci, během Velikonoc jsem si s rodinou udělal svůj první krátký výlet za hranice. Přeji vám krásné jaro, váš Karel Gott.

Zveřejnil(a) Karel Gott dne 29. březen 2016

Po ukončení léčby rakoviny mízních uzlin, která byla na podzim Mistrovi diagnostikována, se musí zpěvák šetřit a nabírat síly. Hlavně činnostmi, které ho těší a baví. Proto se s rodinkou vypravili za hranice na výlet na německou pevnost Königstein.

Gott jel na výlet do Německa z ranče svých přátel na Liberecku, kde s manželkou Ivanou (40) a dcerkami Charlottkou (9) a Nellinkou (6) strávil několik dní. „Když jsem v neděli večer viděl dcery, jak poctivě a s nadšením malovaly velikonoční vajíčka, řekl jsem si: ty si koledují o vyšlehání. A proto jsem ručně upletl pomlázku a v pondělí jsem se vrátil k české venkovské tradici a doma jsem je podle zvyků vyšlehal. Za doprovodu tradiční koledy jsem pak od nich dostal jejich malovaná vajíčka,“ řekl Blesku zpěvák.

Fotogalerie
22 fotografií