„Rád tráví čas s rodinou a se svými dcerkami. Velmi ho těší i to, že má chuť zase zpívat a pozvolna začíná s hlasovou rehabilitací,“ řekla iDnes.cz Gottova mluvčí Aneta Stolzová s tím, že je Mistrovi den ode dne lépe. Ačkoliv svůj čas tráví hlavně doma. „Bylo mu doporučeno vracet se postupně k věcem, které má rád,“ dodala.

Mimo zpívání Karel Gott miluje malování a tomu se také věnuje. „Malování je pro pana Gotta víc než celoživotní koníček. Vedle zpívání je to pro něj úplně jiný způsob vyjádřit se. V současné době má rozpracovaných několik obrazů a celkové dění kolem něj je mu velkou celoživotní inspirací. Zatímco maluje neustále, na zpívání potřebuje ještě nějaký čas,“ vysvětlila Stolzová.

Zpěvák si po nemoci také dává záležet na zdravém životním stylu, který mu pomůže dostat se zase do 100% formy. „Pan Gott má rád čerstvé potraviny a kvalitní domácí stravu. Je pod dohledem lékařů a dochází na ambulantní kontroly,“ řekla mluvčí a dodala, že zpěvák má v hlavě už několik pracovních nápadů, o kterých dá veřejnosti co nejdřív vědět.

VŠE O BOJI KARLA GOTTA S RAKOVINOU ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
18 fotografií