Krainová neměla v minulosti zrovna štěstí na muže a ona sama přiznává, že měla dříve slabost tak trochu na grázly. Pak ale potkala svého nynějšího manžela, podnikatele Karla Vágnera, který údajně zprvu vůbec nebyl její typ. „Proto si mě musel najít on, protože kdyby to bylo na mně, tak sbalím dalšího průseráře,“ vysvětlila se smíchem Simona v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

Také prozradila, že chlapy musela dřív balit hlavně ona, a proto jí imponovalo, když ji pro změnu dobýval muž. Navíc právě v době, kdy už pomalu ani nedoufala, že by jednou mohla mít rodinu. „Říkala jsem si, že už je možná po všem. Bylo mi sedmatřicet, a ne že bych byla vyloženě hysterická, ale občas na mě padaly deprese, že už snad normálního chlapa nenajdu a děti mít nebudu,“ svěřila se s tehdejším trápením Krainová. „No, a když jsem takhle téměř rezignovala a už nic neočekávala, objevil se Karel,“ dodala vzápětí.

Dvojice se do sebe zamilovala a jen po dvou a půl měsících modelka neplánovaně otěhotněla. Karlova reakce na nečekanou událost jí dodnes dokáže vykouzlit úsměv na tváři. „Když jsem mu oznámila, že čekám dítě, zrovna řešil ovladač k televizi. Takže ten dialog probíhal asi takhle: ‚Já jsem těhotná.‘ ‚Ta televize nějak nejde přepnout.‘ ‚Říkám ti, že čekám dítě.‘ ‚Asi došly baterky, vůbec to nereaguje. No jo, jsi těhotná, však už jsi to potřebovala, stará jsi dost.‘,“ líčí se smíchem Simona.

„Tehdy nám došlo, že se k sobě zřejmě geniálně hodíme, že prostě oba žijeme ve svém vlastním matrixu. Tak jsme si o tom asi tři minuty vážně pohovořili a shodli jsme se, že to zvládneme,“ říká Krainová, která je dnes hrdou maminkou dvou synů a další dítě prý neplánuje.

S Vágnerem se seznámili v roce 2009 a o rok později se vzali. Modelka měla tehdy už za sebou rozvod s moderátorem Bořkem Slezáčkem (48) a několik dalších vztahů, například s hokejistou Jiřím Hudlerem (32), se kterým žila jeden čas v Americe. Mezi Simoniny expartnery patřil ale i podnikatel Alex Bougault či herec a zpěvák Sagvan Tofi (51).

Fotogalerie
14 fotografií